Koploper GDC neemt ook BZC'14 te grazen

eethen • Voorlopig hoeft trainer Edin Curic zich geen zorgen te maken. Koploper GDC troefde het fysieke BZC'14 met goed voetbal en inzet genadeloos af met 3-1. "Het was de zesde overwinning op rij", had de trainer van GDC een brede smile op het gezicht. "Dat is mooi tegen een toch goede ploeg als BZC'14. We pakten de wedstrijd ook goed op en scoorden op de juiste momenten." De eerste mogelijkheid was nog voor BZC'14, maar keeper keeper Tim van Rooijen keerde met de voet. Vervolgens kwam GDC op 1-0 door Daan Dernison. Vier minuten later was het al 2-0 door Tom van Rijswijk. Kort na de rust volgde de 3-0. Justin Youell werd gevloerd en Tom van Rijswijk benutte de penalty. BZC'14 kwam nog terug tot 3-1 middels John van Balen. Verder liet GDC het niet komen. De Eethenaren hadden de winst nog wat op kunnen schroeven, maar een inzet van Joost van Rooijen strandde op de paal en Michiel de Ruiter plantte een inzet op de lat.