Inschrijven voor Ertepikkers Quiz

genderen • De inschrijving voor de derde editie van de Ertepikkers Quiz in Genderen in geopend. Ook dit jaar wordt in Genderen weer een dorpsquiz georganiseerd. Op vrijdagavond 26 juni zullen de deelnemende teams weer hun best gaan doen de opdrachten tot een goed einde te brengen en zoveel mogelijk punten te verzamelen. Ieder team doet mee vanuit een thuislocatie en aan het einde van de avond komen de deelnemers samen voor een gezellige afsluiting in 't Dorpshuis. In augustus zal in de feesttent van Oranjevereniging Juliana tijdens een spetterende finaleavond duidelijk worden welk team de opvolger zal worden van De Genderse Mix, de winnaar van vorig jaar. Inschrijven kan via de website.

q www.gendersedorpsquiz.nl


De Hoofdzaak op 30 januari

wijk en aalburg • Ontmoetingscentrum De Hoofdzaak, voor mensen met dementie en niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten, opent op donderdag 30 januari weer de deuren in Wijkestein in Wijk en Aalburg. Mensen kunnen tussen 15:00 en 17:00 uur zonder aanmelding binnenlopen en de entree is gratis. De Hoofdzaak is iedere laatste donderdag van de maand geopend.


Nieuwjaarsreceptie De Rietdijk

giessen • Van Willegen Autoschade en Van der Nat financiële diensten, gevestigd op bedrijventerrein De Rietdijk in Giessen, organiseren samen met ondernemersvereniging Den Alm een nieuwjaarsreceptie. Mensen zijn welkom op vrijdag 7 februari vanaf 19:00 uur bij Van Willegen Autoschade aan de Productiestraat 5 in Giessen. Vooraf wel even aanmelden via info@ovdenalm.nl.


Kaarten en darten

dussen • In De Dussenaar wordt op dinsdag van 19:00 tot 22:00 uur gedart. Wie mee wil doen kan contact opnemen met Joop: 06-24321960. Op donderdagmiddag wordt er gekaart van 13:30 tot 15:30 uur. Iedereen kan binnenlopen en meedoen.