Rémon Koenen wil nóg beter

altena • Rémon Koenen was voor Achilles Veen weer twee keer trefzeker. De Dongenaar, die zelf niet tevreden was over zijn prestatie van zaterdag, blijft onbetwist leider in de stand van de Jakko Sport Topscorerslijst. Twee spelers namen met drie treffers de volledige productie voor hun team voor hun rekening. Zaterdag was het voor Julian Vos van NOAD'32 drie keer raak tegen MVV'58. Op zondag scoorde Thomas Vergunst driemaal voor Be Ready tegen Dubbeldam. Kozakken Boys staat inmiddels aan kop voor de Kontakt-bokaal met 29 punten.

Late hattrick voor Julian Vos

wijk en aalburg • De eerste twintig minuten had NOAD'32 nog niets in te brengen tegen MVV'58. Het was aan keeper Denzel de Wit te danken dat beide ploegen met 0-0 de rust in gingen. Na de rust had NOAD'32 meer grip op de tegenstander en schoot Julian Vos uit zijn slof. De spits van NOAD'32 produceerde een zuivere hattrick met drie treffers, waarmee de eindstand verrassend op 0-3 kwam.