Derde winst op rij voor Kozakken Boys

werkendam • Kozakken Boys hield zaterdag de winnende lijn vast met 2-1 tegen Jong Volendam. Het was de derde winst op rij voor de Boys, die doorstoomden naar de gedeelde derde plaats met IJsselmeervogels op de ranglijst. Bovendien was de winst er ondanks een ondertal met tien man uit gesleept. "Vanaf de 36e minuut moesten we met tien man verder na een rode kaart voor Mark Veenhoven. We bleven strijden en dat resulteerde uiteindelijk in een terechte 2-1 overwinning", stelde trainer Ricky Adjei. "Dat is toch knap tegen de best voetballende ploeg van de competitie." Op het kwartier was Kozakken Boys al dicht bij de openingstreffer. Acht minuten later schoot Leon Bot wel raak voor de 1-0. Uit het niets kwam Jong Volendam langszij met de 1-1. De rode kaart voor Mark Veenhoven was een domper. Na de rust bood een vrije trap echter nog uitkomst. Sven van Ingen slingerde de vrije trap richting de tweede paal, waar Leon Bot de 2-1 binnen schoot.