• De acteurs van Heesbeens Toneel.
• De acteurs van Heesbeens Toneel.

'Testament van Oom Ferdinand'

heesbeen • Heesbeen Toneel zet de laatste weekenden van januari de klucht 'Testament van Oom Ferdinand' op de planken.

Als er in een familie niets te erven valt, dan is het zeker dat daarover geen onenigheid kan ontstaan. Er zijn ook families die denken nog ooit een erfenis te krijgen, bijvoorbeeld van een rijke suikeroom. Maar als het zover is kan dat nog flink tegenvallen. Enig verschil van inzicht tussen familieleden is dan niet ondenkbaar. Zo ook in het toneelstuk dat het Heesbeens Toneel binnenkort gaat opvoeren. De erfenis van Oom Ferdinand pakt onverwacht heel anders uit dan gedacht en dat geeft allerlei vreemde en lachwekkende situaties, die op een later tijdstip telkens weer anders schijnen te zijn. Onverwacht, wispelturig, verrassend en knotsgek zijn de trefwoorden voor dit avondje pret bij het Heesbeens Toneel.

Het gezelschap brengt de klucht 'Testament van Oom Ferdinand', geschreven door Max Andrea en bewerkt dor Jannick Lennard. Op vrijdag 24, zaterdag 25 januari, vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari zijn de uitvoeringen. Het begint telkens om 19:30 uur. Vanaf 18:15 uur is publiek welkom om een plaats uit te zoeken en een drankje te bestellen in het dorpshuis van Heesbeen.

Wie de première of een van de andere avonden wil bijwonen dient tijdig te reserveren, liefst per e-mail: reserveren@heesbeenstoneel.nl; of anders per telefoon: 0416-660024, dan wel graag 's avonds tussen 19:00 uur en 21:00 uur. Entree bedraagt 4 euro, te voldoen bij binnenkomst.


q www.heesbeenstoneel.nl