Vicento weg bij Kozakken Boys

werkendam • Charlton Vicento vertrekt bij Kozakken Boys. Zijn nieuwe club is SteDoCo, zo maakte hij zaterdagavond bekend. Voor Vicento bleef het verblijf bij de tweededivisionist in Werkendam beperkt tot anderhalf seizoen. Aanvaller Vicento kwam bij Kozakken Boys tot elf goals. In de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis was hij voor het laatst actief op De Zwaaier en scoorde als invaller de 1-0 en kreeg een strafschop mee, die goed was voor de 2-0. Vicento sloot maandag al aan bij SteDoCo.


Den Hartog verlengt met twee jaar

werkendam • Kozakken Boys heeft met doelman Nils den Hartog overeenstemming bereikt over contractverlenging met twee jaar. De 25-jarige keeper begint komende zomer alweer aan zijn vijfde seizoen op De Zwaaier, waarbij hij in zijn eerste seizoen werd gehuurd van RKC Waalwijk. Na een blessureperiode is Den Hartog inmiddels weer fit en zal hij in de tweede seizoenshelft de concurrentie aangaan met Richard Arends.


Miguel Munoz langer bij VVAC

ottoland • Miguel Munoz zal ook volgend seizoen VVAC onder zijn hoede hebben. Dat is zaterdagavond bekendgemaakt op de nieuwjaarsreceptie van de Ottolandse club. De ervaren trainer is momenteel aan zijn eerste seizoen op De Put bezig en staat met VVAC negende in de 3e klasse C.


Nieuwe trainer SV Noordeloos

noordeloos • SV Noordeloos heeft in Raymond Sponselee de opvolger gevonden van vertrekkend hoofdtrainer Erwin Verheij. Sponselee is nu nog hoofdtrainer van zaterdagderdeklasser Streefkerk. Vrijdag, op zijn 42e verjaardag, tekende hij aan de Nieuwendijk een contract voor het seizoen 2020-2021. Sponselee was eerder als trainer werkzaam bij onder meer GSC/ODS en Lekvogels.


Derde seizoen Herovina voor Calor

herwijnen • Glenn Calor is ook komend seizoen trainer van Herovina. Club en trainer zijn een contractverlenging van één seizoen overeen gekomen. Calor was in een eerdere periode ook al twee seizoenen trainer van Herovina, waarna hij onder andere Well en SVS'65 onder zijn hoede had. Herovina staat momenteel tweede in de 4e klasse D.


Arkel-middenvelder naar Unitas

arkel/gorinchem • Ondanks belangstelling van diverse clubs koos Daan Ruwaard er afgelopen zomer voor bij 'zijn' ASV Arkel te blijven. Komend seizoen maakt hij wel de stap hogerop. De talentvolle middenvelder vertrekt naar zondaghoofdklasser Unitas.

Unitas speelt met de komst van Ruwaard in op het aangekondigde vertrek van onder meer Achraf Chentouf en Akin Arslan. Zoals bekend bewandelt Unitas-captain komend seizoen de omgekeerde weg: hij gaat van Unitas naar Arkel.
Overigens is Daan Ruwaard ook in zaal actief; hij maakt deel uit van de selectie van eerstedivisionist ZVG/Cagemax.