donderdag 9 januari

Nieuwjaarsreceptie
14:00-17:00, Woudrichem, 't Rondeel. Ouderencentrum De Zalmtrek organiseert de nieuwjaarsreceptie in 't Rondeel in Woudrichem. Er wordt ook bingo gespeeld.

Seminar met Henk Bruggeman
20:00, Wijk en Aalburg, Tulpstraat 5. Henk Bruggeman is schrijver van het boek 'Leven vanuit het zoonschap' en hij zal de aanwezigen weer meenemen in het onderwijs over het 'Vaderhart van God'. Meer informatie via Aartje Verschut 0416-692935.

Aglow-avond
20:00, Almkerk, 't Verlaat. Aglow vrouwenavond. Anja Terlouw spreekt over: 'Sta op!', naar aanleiding van het bijbelverhaal over Esther. De koffie of thee staat klaar vanaf 19:30 uur en de avond begint om 20:00 uur.

Toerusting Altena
20:00, Wijk en Aalburg, Willem van Oranjecollege. Jacques Brunt start met de behandeling van het bijbelboek Nehemia. Psalmen, gezangen en opwekkingsliederen. Collecte voor de onkosten.

vrijdag 10 januari

Seminar met Henk Bruggeman
9:30-11:30, Wijk en Aalburg, Tulpstraat 5. Henk Bruggeman is schrijver van het boek 'Leven vanuit het zoonschap' en hij zal de aanwezigen weer meenemen in het onderwijs over het 'Vaderhart van God'. Deze ochtend zijn alleen vrouwen welkom vanwege de interkerkelijke vrouwenochtend. Meer informatie via Aartje Verschut 0416-692935.

Kijkje bij bouw activiteitencentrum Munnikenland
15:00-16:30, Sleeuwijk, Munnikenland 122. Geïnteresseerden kunnen de vorderingen van gehandicaptenzorgorganisatie SOVAK met de renovatie van activiteitencentrum Munnikenland komen bekijken. De nieuwe indeling is te zien, er wordt een toelichting gegeven op het ontwerp en de toegepaste materialen en kleuren. Aanmelden is niet nodig. www.sovak.nl/wonen/nieuwbouw-renovatie

Rikken
20:00, Meeuwen, dorpshuis. Avondje rikken, georganiseerd door voetbalverenigingen GDC en NOAD'32. Inschrijven vanaf 19:30 uur.

Bingo
20:00, Wijk en Aalburg, NOAD'32. Bingo in de kantine van voetbalvereniging NOAD'32.

zaterdag 11 januari

Nieuwjaarsconcert
20:00, Wijk en Aalburg, Willem van Oranje College. Oefening en Uitspanning geeft een nieuwjaarsconcert. De jeugd van O&U opent de avond, waarna de brassband zelf te beluisteren is. Het programma van de band is zeer afwisselend en laat verschillende kanten van een brassband horen. Na de pauze is Jeugdfanfare Altena JA! te gast.

WC Experience
20:00, Hank, 't Uivernest. De WC Experience treedt op met 'De ontieglijke Intieme Mega IJsgala Show'. Terwijl het buiten erg koud en guur is, heerst er binnen een tropisch klimaat. De WC Experience gaat de komende winter het publiek alvast opwarmen voor de zomer van 2020. Meer informatie via: 06-24403205.

Nieuwjaarsconcert Lions
20:00, Woudrichem, Sint Martinuskerk. In samenwerking met Fontys Hogeschool voor de Kunsten, studenten van de Fontys Academy of Music and Performing Arts AMPA, organiseert de Lionsclub een uniek nieuwjaarsconcert met aantrekkelijke muziek. Tijdens de voorrondes op 16 november zijn er uit acht ensembles vier uitgekozen die gaan optreden gedurende het nieuwjaarsconcert. Kaarten kosten 25 euro per stuk en zijn te reserveren via info@lionsheusdenenaltena.nl.

zondag 12 januari

Flavour Graveyard
16:30, Wijk en Aalburg, Proeflokaal den Dijk. Flavour Graveyard treedt op in Wijk en Aalburg. De jonge enthousiaste bandleden komen uit Gorinchem en omstreken. Ze stonden eerder op het podium bij het Slim Be Creative Festival en het Gorcums Hippiefestival. Speciaal voor deze dag spelen ze in een akoestische setting in het voorcafé. Entree is gratis.

Themadienst
18:00, Giessen, hervormde gemeente Giessen. Pal Balogh zal in deze dienst met de aanwezigen nadenken over het thema: 'Made by God". Jongerenband Concrete uit Sprang-Capelle zal muzikale medewerking verlenen.

donderdag 16 januari

Bingo
14:00, Rijswijk, De Nijenburcht. Trema organiseert een gezellige bingomiddag in De Nijenburcht, Koperwiek 51. Kosten: 3 euro voor vier rondes, inclusief koffie en thee. Opgave is niet nodig.

zaterdag 18 januari

Winterconcert
20:00, Nieuwendijk, ONS Huis. Voor het eerst dit jaar geen nieuwjaarsconcert, maar een winter concert van fanfare ONS. Het concert bestaat vooral uit lichte muziek en vrolijke meezingmuziek. Het orkest staat onder leiding van Anneke Konings-Kros. Ook het ONS-opleidingsorkest onder leiding van Monique Kruidenburg zal optreden, net als een aantal leerlingen van de blazersklas. De zaal gaat om 19:30 uur open, entree is gratis.

zondag 19 januari

Jeugddienst
18:30, Andel, gereformeerde kerk. Jeugddienst met als thema: 'Houd vol!'. Bram Rebergen zal met de aanwezigen nadenken over dit thema en 4Tune zal zorgen voor de muzikale medewerking.