Oud papier

bleskensgraaf • Deze maand wordt het oud papier in verband met de feestdagen op een afwijkende dag opgehaald in Bleskensgraaf en wel op woensdag 30 december. Gevraagd wordt om de container voor de vrijwilligers weer aan de weg zetten.


Oliebollenactie

oud-alblas • De oliebollenactie van de rommelmarktcommissie Oud-Alblas is er ook dit jaar weer. Oliebollen, appelbeignets, hartige broodjes of de geweldige oudejaarsknaller kunnen weer besteld worden. Dit jaar weer de topkwaliteit van Bakkerij Voordijk. Het is dit jaar alleen mogelijk om een bestelling te plaatsen, er is helaas geen losse verkoop mogelijk. Online bestellen kan via www.hervormdoud-alblas.nl.


TOP2000dienst in
Lexmond gaat online

lexmond • In de periode rond Kerst wordt elk jaar een TOP2000dienst georganiseerd in Lexmond. Dit jaar alweer de zevende editie. Maar dit jaar is alles anders dan anders, dus ook de TOP2000dienst. Helaas ditmaal geen bomvol Lux Mundi dit jaar, maar een onlinedienst, zonder publiek. Vanzelfsprekend wel een dienst met veel popmuziek en inspirerende teksten. En deze editie met medewerking van predikant Joost Schelling en live muziek van zangeres Delise. Vanaf zondagavond 27 december is de TOP2000dienst mee te beleven. Voor meer informatie: www.lux-mundi.nl.