Jaarvergaderingen gaan niet door

wijngaarden/molenaarsgraaf • In verband met de huidige situatie rondom het coronavirus kondigen IJsclub Nooit Gedacht uit Wijngaarden en IJsclub de Graafstroom uit Molenaarsgraaf aan dat hun jaarvergaderingen dit jaar niet doorgaan. Begin januari zal bij de lidmaatschapskaart een verslag gevoegd worden met hierin een korte terugblik op het afgelopen jaar.


Drie versterkingen voor SteDoCo

hoornaar • Na Laurens van der Voort (GVVV) heeft SteDoCo opnieuw twee versterkingen aangetrokken voor volgend seizoen. Simon van Zeelst en Mitchell de Zwart komen beiden over van competitiegenoot DOVO.

Verdedigende middenvelder Van Zeelst (26) woont in Zaltbommel en is bij DOVO aan zijn derde seizoen bezig. Eerder speelde hij in de jeugdopleiding van RKC Waalwijk/Willem II en speelde hij met zowel Willem II als RKC Waalwijk in de ere- en eerste divisie. Via JVC Cuijk kwam Simon van Zeelst bij het Veenendaalse DOVO terecht.

De aanvallend ingestelde inkervleugelverdediger De Zwart (28) begon in 2020 aan zijn tweede periode bij DOVO. Hij kwam verder uit voor CSW Wilnis, FC Breukelen en SV Spakenburg.


John den Dunnen verlengt bij Peursum

giessenburg • VV Peursum en trainer/coach John den Dunnen gaan nog een jaar met elkaar door. Dat zijn bestuur en hoofdtrainer deze week overeengekomen.

Den Dunnen maakte een prima start met de Peursum-hoofdmacht: de Giessenburgers staan tweede (3 gespeeld, 9 punten) in de vierde klasse D, maar corona gooit vooralsnog roet in het eten. De Giessenburgse club wil het liefst dit seizoen en anders volgend seizoen promoveren en vervolgens een stabiele derdeklasser worden. John den Dunnen is sinds afgelopen zomer hoofdtrainer van Peursum. De oud-prof kwam over van De Alblas.


Munoz kondigt vertrek aan bij VVAC

ottoland • Hoofdtrainer Miguel Munoz heeft zijn vertrek aangekondigd bij VVAC. Hij zal de zaterdagderdeklasser aan het einde van het seizoen na twee jaar gaan verlaten.

“Mijn gevoel zegt dat twee jaar genoeg is geweest. Ik ben toe aan een andere uitdaging”, aldus Munoz, die er alles aan wil doen om VVAC voor de derde klasse te behouden. “Daar gaan we hard aan werken, net als aan de prestatiementaliteit. Die moet beter; mijn voorgangers liepen daar ook al tegenaan.”

VVAC is voor de corona-onderbreking slecht aan het seizoen begonnen. Geplaagd door een flink aantal blessures kwamen de Ottolanders niet verder dan één punt uit vier wedstrijden, waarbij vooral het forse aantal tegengoals (16) opvallend is.

De 65-jarige Miguel Munoz denkt nog niet aan zijn voetbalpensioen. "Ik ga door als trainer en krijg straks qua tijd zelfs meer mogelijkheden.” Munoz was eerder onder meer trainer van Drechtstreek, Groote Lindt, Sliedrecht en Excelsior Pernis.