Decemberactie in Groot-Ammers

groot-ammers • De winkeliers van Groot-Ammers organiseren in de laatste maand van het jaar weer de welbekende Decemberactie. Daarmee kunnen vele mooie geldprijzen gewonnen worden.

Klanten van de winkels en bedrijven die meedoen kunnen kassabonnen van de maand december inleveren en daarmee prijzen winnen. De start is op maandag 1 december en de laatste bonnen kunnen tot en met donderdag 31 december ingeleverd worden. Alle winkeliers hebben enveloppen beschikbaar waarin de kassabonnen gedaan worden. Elke envelop moet minimaal 100 euro aan kassabonnen van de decembermaand bevatten en voorzien zijn van naam, telefoonnummer en/of mailadres. Alleen dan komt de inzending in aanmerking voor een prijs. De enveloppen verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers.
Er worden in totaal maar liefst 55 prijzen uitgereikt na afloop van de actieperiode. Elke winkelier stelt vier cadeaubonnen van 15, 20, 25 en 50 euro ter beschikking voor de Decemberactie. Daarnaast zorgt de overkoepelende ondernemersvereniging van Groot-Ammers voor de hoofdprijzen van tweemaal 75 euro en eenmaal 150 euro. De trekking is op 8 januari.