• Bram Visser (links) bezocht Barend den Ouden van Pro’mes Event Supplies.
• Bram Visser (links) bezocht Barend den Ouden van Pro’mes Event Supplies. Foto: Aangeleverd

Waardering voor ondernemers

molenlanden • Op de Dag van de Ondernemer brachten burgemeester en wethouders van de gemeente Molenlanden een bezoek aan zes bedrijven in de gemeente om hun waardering uit te spreken voor hun lef, doorzettingsvermogen en hun bijdrage aan een sociaal en ondernemend Molenlanden.

Burgemeester Theo Segers ging langs bij Nijs Stam, eigenaar van computerwinkel Stacom in Nieuw-Lekkerland. De wethouders gingen naar bedrijven in Molenaarsgraaf, Giessenburg, Arkel, Nieuwpoort en Groot-Ammers. Op de foto staat wethouder Bram Visser van onder meer sportzaken. Hij sprak met eigenaar Barend den Ouden van Pro’mes Event Supplies, die de gevolgen van de coronamaatregelen ervaart omdat grote sportevenementen niet doorgaan. Dit bedrijf verzorgt tijdsregistratie en medailles bij grote sportevenementen en marathons.

Alle bezochte bedrijven kregen een cadeaupakket van Pak het uit om ze te bedanken voor hun gastvrijheid. Op de gemeentelijke pagina's van Molenlanden staat een fotopagina met een verslag over de bedrijfsbezoeken.