Sint begroeten in eigen voortuin

streefkerk • PJG Entertainment uit Streefkerk verzorgt op zaterdag 21 november een alternatieve intocht van Sinterklaas in het dorp. Dit zal vanwege het coronavirus wel anders verlopen dan normaal. Dat maakt de toneelgroep bekend op haar Facebookpagina.
Op zaterdag 21 november zal de Sint tussen 14:00 uur en 16:00 een ronde rijden door het dorp. Iedereen is welkom om met het eigen huishouden vanuit de eigen voortuin de Sint toe te zwaaien. “Verzamelen of op een ander locatie de Sint opwachten is niet toegestaan, want wij zorgen ervoor dat de Sint (nagenoeg) geen enkel huisje stilletjes voorbij rijdt”, aldus PJG Entertainment. Aansluitend zal een online bingo plaatsvinden, waarover later meer op de Facebookpagina van PJG Entertainment.


Seizoenscadeautjes bij Bob-Shop

molenaarsgraaf • In kringloopwinkel de Bob-Shop in het winkelcentrum in Molenaarsgraaf zijn vanaf deze week weer volop cadeautjes voor Sinterklaas te koop. Ook zijn er kerstartikelen.
De netto opbrengst zal de komende periode gaan naar de volgende goede doelen: Dorcas (Voedselactie), het Speeldek van het Ronald Mc Donald Huis, Stichting Sharety (christelijke hulp aan armen in Sri Lanka) en het groot onderhoud aan de Nederlands Hervormde kerk.


Online Open Dag Da Vinci College

regio • Op zaterdag 21 november van 10:00 tot 14.00 uur is de Online Open Dag van het Da Vinci College. In gesprek met studenten, docenten of loopbaanadviseurs kunnen belangstellenden meer te weten komen over de MBO-opleidingen. Ook kan men kennis maken met bedrijven om werken en studeren te combineren. Het Da Vinci College biedt veel opleidingen aan. Het zijn techniek, media, economie, ondernemerschap, gezondheidszorg en welzijn opleidingen op niveau 2, 3 en 4. Ook niveau 1 biedt het Da Vinci College aan, dit zijn de startopleidingen voor wie nog geen diploma heeft of de juiste vooropleiding mist. Da Vinci College heeft 18 verschillende locaties. Voor meer informatie of aanmelding: www.davinci-open.nl.