Waarderingsweek

vijfheerenlanden • Het is bijna 10 november, de landelijke Dag van de Mantelzorg. Overal in het land worden rond deze dag activiteiten gehouden voor mensen die iemand onbetaald in hun omgeving ondersteunen vanwege een ziekte, een fysieke, verstandelijke of (sociaal) psychische beperking of hoge leeftijd.

Dit kan bijvoorbeeld een partner, kind of ander familielid, vriend(in) of buur zijn. Ook de gemeente Vijfheerenlanden wil haar waardering uiten voor alle mantelzorgers in Vijfheerenlanden. Dit jaar is er door Mantelzorg Vijfheerenlanden (onderdeel van Welzijn Vianen en SamenDoen) een weekprogramma samengesteld met gratis activiteiten waar alle mantelzorgers in de gemeente Vijfheerenlanden aan deel kunnen nemen.

Op de website www.samendoen.expert/mantelzorgondersteuning-samendoen staat een opsomming van de verschillende activiteiten. Deelnemen aan één van de activiteiten kan door een mail te sturen naar info@mantelzorgvhl.nl. Vermeld hierbij de workshop men wil volgen met datum en tijd. Deelname is gratis.