Corona en Liefde en Respect

Ik heb liever dat Joop zich zorgen maakt over kerken die zondag met 30 in de banken zitten zonder mondkapjes, die 8 kinderen hebben die uitzwermen, het Coronavirus laten toeslaan bij gelovigen en ongelovigen en zelfs dieren. Dat zal de straf van God zijn. Ik verzoek Joop zich in te zetten in de zorg waar iedereen zich rot rent en ongeacht welke geaardheid zich zorgen maakt over de kerkdiensten waar geen mondkapjes gedragen worden.
Afgelopen zondag wandelde ik langs de Hersteld Hervormde Gemeente te Bleskensgraaf en wat schetst mijn verbazing, geen mondkapjes , deuren op slot, geen ventilatie. Laten we verantwoordelijk nemen ongeacht geaardheid geloofsafkomst. Schaam u en ga mondkapjes schilderen met de tekst 'Jezus houd van alle mensen!'.

J Kok, Bleskensgraaf


Spullen Roemenië

lexmond • Stichting ‘Vrienden van Roemenië' Lexmond en Hei- en Boeicop zamelt op zaterdag 31 oktober tussen 10:00 en 12:00 uur weer kleding en andere kleine huishoudelijke artikelen in op het plein naast de hervormde kerk van Lexmond. Graag de kleding in stevige plastic zakken (niet in dozen dus).