VC WIK afgedroogd in Veghel

veghel • De mannenhoofdmacht van VC WIK zat geen moment in de wedstrijd tegen Skunk. Zeker na het uitvallen van libero Henk den Boer, de stabiele factor, was er voor de Groot-Ammerse volleyballers geen houden meer aan: 25-17, 25-17, 25-17 en 25-16 (4-0). Lichtpuntje was het jubileum van teammanager Arigje van Andel, die de ploeg al jaren voorziet van gezonde snacks en de wedstrijdkleding wast.

Winst en verlies voor Volley Meerkerk'95

meerkerk • De vrouwenhoofdmacht van Volley Meerkerk'95 heeft de tweede overwinning in de eerste divisie te pakken. VC Velden werd overtuigend met 0-4 verslagen: 16-25, 14-25, 13-25 en 19-25.

De Meerkerkse mannenploeg ging in Rotterdam opnieuw kopje onder. Het werd 4-0 voor Volley Zuid: 25-19, 25-21, 25-11 en 25-22. Uitgezonderd de derde set, waarin weinig lukte, deed Volley Meerkerk aanvallend en passend weinig voor de thuisploeg onder. Alleen in de beslissende fases kon niet worden doorgedrukt.

Eerste setwinst VC WIK

groot-ammers • Het heeft even geduurd, maar de vrouwenhoofdmacht van VC WIK heeft in de eerste divisie de eerste setwinst binnen.

De foutenlast aan de kant van de Groot-Ammerse volleybalsters was in de eerste drie sets tegen Stravoc nog te groot: 17-25, 13-25 en 20-25. In de vierde set speelde VC WIK 'alles of niets'. Met veel vechtlust trok de thuisploeg deze set met 25-22 over de streep. Komende zaterdag wacht de derby tegen Volley Meerkerk'95.

TaLaNi pakt koppositie

nieuwpoort • Pitt'75 is traditiegetrouw een lastige tegenstander voor TaLaNi, maar ditmaal wonnen de Nieuwpoortse tafeltennissers afgetekend met 7-2. Henk de Gans scoorde een hattrick en Jan Kees van Asperen en William Mijdam wonnen beiden twee partijen. TaLaNi gaat nu alleen aan de leiding met vier punten voorsprong op de naaste achtervolger.

Lekpongers op weg naar handhaving

ameide • Dankzij een 4-1 zege op Nileta zette Lekpongers een grote stap op weg naar handhaving in de 4e klasse. Jan de Gans won zijn beide enkelspelen en Martin den Otter klopte één opponent. Samen pakten ze ook het dubbelspel, waardoor de overwinning extra zoet smaakte.

Isis Versluis tweede meisje in Helmond

regio • Voor de jeugd van RC Jan van Arckel is het veldrijdseizoen weer begonnen. Het leverde Isis Versluis in categorie 4 meteen een podiumplaats op. De Meerkerkse finishte in de Jos van Vleuten Cross in Helmond als tweede meisje (vijfde overall).