Peursum in tweede helft ruim langs Well

well • Peursum heeft ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen. Op bezoek bij Well waren de Giessenburgers met 0-5 de betere ploeg. Doelpuntenmakers: Sjoerd de Boer (2x), Gerrit Oskam, Mitchell Huisman en Jurre Nomen.

‘’Pas na rust scoren wij de eerste goal’’, aldus Trainer John den Dunnen. ‘’Vervolgens moesten we nog even wachten op de tweede, maar daarna ging het snel.’’ Er zat een duidelijk verschil tussen de twee helften, zag ook Den Dunnen: ‘’Ik denk dat we conditioneel een stukje beter waren. Daarnaast maakten we de eerste helft gewoon de verkeerde beslissingen. De bedoeling was vooraf wel dat we lekker konden scoren. Dat is uiteindelijk gelukt, maar ik heb me de eerste helft wel een klein beetje op zitten vreten.’’

Vuren - De Alblas

De Alblas liet zich in het duel met vuren in de 96e minuut alsnog de kaas van het brood eten. Na een 1-3 ruststand werd het uiteindelijk 3-3. “Zuur”, oordeelde trainer Maarten van Gastelen, die zijn ploeg tot een kwartier na rust prima zag spelen en in de tussentijd goals mocht begroeten van Richard van den Berg, Stefan Bakker (uit een strafschop) en Natanja de Haan. “Nadat Vuren in de 68e minuut de 2-3 had gemaakt raakten we het spoor bijster”, legde Van Gastelen de vinger op de zere plek. “Er werden verkeerde keuzes gemaakt en we brachten onszelf in gevaar."