Noordeloos verliest op bezoek bij Leerdam Sport

leerdam • SV Noordeloos heeft het uitduel met Leerdam Sport ’55 met 4-1 verloren. De uitploeg kwam nog op een 0-1 voorsprong via Mergim Shala, maar kon in de tweede helft een nederlaag niet voorkomen. Trainer Sponselee was na afloop niet geheel ontevreden over zijn ploeg: ‘’We hebben de eerste helft goed bij kunnen benen. Sterker nog, we hadden minimaal 1-3 voor moeten komen, maar dat verzuimen we te doen. De tweede helft is voornamelijk tegenhouden geweest.’’ Hij is dan ook realistisch over het resultaat: ‘’De eindstand is misschien enigszins geflatteerd, maar de drie punten zijn terecht voor Leerdam Sport.’’

Winst in eerste competitieduel voor Lekvogels

rumpt • Lekvogels is de competitie begonnen met een overwinning. De seizoensstart werd door een eerdere afgelasting uitgesteld. Op bezoek bij Rhelico werd met 1-2 gewonnen. Ruben Quint en Kevin de Jong waren trefzeker voor de uitploeg, die het in de tweede helft nog lastig kreeg. ‘’De eerste helft was duidelijk voor ons’’, aldus Ton Delfgou. ‘’Daar hadden we eigenlijk al meer afstand moeten nemen. De tweede helft hebben we nog tien minuten echt gevoetbald, maar had het ook zomaar 2-2 kunnen worden.’’ Toch wilde de trainer na afloop niet klagen: ‘’We hadden misschien wat meer kansen af moeten maken, maar al met al moet je met drie punten in je eerste wedstrijd gewoon tevreden zijn.’’