Ammers onderuit in Lekkerkerk

lekkerkerk • Het zat Groot-Ammers niet mee aan de overkant van de Lek. De thuisploeg scoorde na een stief kwartiertje. Na twee vroege wissels en een afgekeurde goal werd het een moeilijke opgave voor de mannen van trainer Ferry van Dijk. "We hebben prima gevoetbald, maar zijn niet verder gekomen dan een doelpunt van Koos Pott. Zonde, want Abel van As had de misschien wel verdiende 2-2 op de schoen", aldus Van Dijk.


Koploper in slotfase ruim voorbij VVAC

ottoland • VVAC hield het lang vol tegen titelkandidaat Hardinxveld. Maar uiteindelijk kregen de Ottolanders na de 0-4 stevige nederlaag alsnog een koude douche. “Met een dubbel gevoel kijk ik terug op deze wedstrijd”, analyseerde VVAC-trainer Miguel Munoz. “We hebben de eerste helft prima gespeeld tegen een hele goede tegenstander." Dat Hardinxveld niet tot scoren kwam was mede te danken aan VVAC-doelman Matthijs de Hoop, die enkele keren uitstekend redde. De tactiek hield stand, tot een kwartier voor tijd. Munoz: "Bij mijn spelers knapte er iets na de 0-1 en bijna elke aanval was daarna prijs. Jammer, maar ik ben toch tevreden.”


Ameide verzuimt tegen Dilettant

krimpen aan de lek • Bij het vrij onbekende Dilettant liet Ameide een unieke kans liggen om na twee speelronden fier aan kop te staan. De pupillen van oefenmeester Gert-Jan Westerhout speelden namelijk zeker 50 minuten in overtal en kregen kansen om de overwinning mee naar huis te nemen. Helaas voor Termei won Dilettant met 1-0. “We hadden inderdaad hier drie punten mee moeten nemen", sipte Westerhout. "Na rust kregen we een flink aantal grote kansen, wel zes en waarvan we er twee hadden moeten maken. Maar helaas waren we te slordig. Erik de Kruijk maakte tien minuten voor tijd nog wel gelijk, maar de goal werd afgekeurd."