Bingo in De Beemd

oud-alblas • Na het succes van 11 juli heeft de bingocommissie van Oud-Alblas we weer een bingoavond gepland op zaterdag 19 september vanaf 20.00 uur. Dit gebeurt onder dezelfde voorwaarden als toen en volgens de RIVM-regels en de verordening van de Veiligheidsregio.

Omdat het bij binnen activiteiten alleen maar mogelijk is om vooraf te reserveren en de ruimte in de Beemd door de 1,5 meter maar beperkt is, is het noodzakelijk om vooraf aan te melden.
Dit kan via e-mail: bingo-oudalblas@outlook.com. Het is daarbij belangrijk om aan te geven met hoeveel personen uit één huishouden men denkt te komen, dan kan daarbij de inrichting van de zaal rekening mee gehouden worden. De koffie of thee die men van de commissie krijgt aangeboden, moet bij binnenkomst gelijk meegenomen worden naar de zaal. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. In de Beemd is van alles te verkrijgen.


Pubquiz Triade in de buitenlucht

nieuwpoort/langerak • Korfbalvereniging Triade uit Nieuwpoort-Langerak houdt vrijdag 9 oktober een 'Terrassen Pubquiz' op het korfbalveld. Opgeven is al mogelijk.

Het evenement vindt 'coronaproof' plaats. Meedoen kan met een team van maximaal vier personen uit maximaal twee huishoudens. Per team kost de deelname 10 euro. Aanmelden via een privébericht op de Facebookpagina van Triade of door te mailen naar info@kvtriade.nl. De pubquiz is op het korfbalveld van Triade, dus buiten. De organisatoren raden aan een vest of kleedje mee te nemen. De teams worden aan een tafelnummer gezet. Drank en eten wordt aan tafel geserveerd. Pennen moeten de deelnemers zelf meenemen.