Jeffrey Gelderblom verwacht veel van De Alblas

oud-alblas • Na één seizoen De Zwerver is Jeffrey Gelderblom teruggekeerd bij de club waar zijn roots liggen: De Alblas. Het is de bedoeling dat de 25-jarige sportman de lijnen gaat uitzetten op het middenveld.

"Ik heb enorm veel zin in de competitie", stelt Gelderblom. "Onder leiding van trainer Maarten van Gastelen wil De Alblas toewerken naar een team dat kan promoveren naar de tweede klasse en op dat niveau stabiel functioneert."

"Als ik naar de selectie kijk, dan zie ik dat dat we het 'hollen en stilstaan' ingeruild hebben tegen aanmerkelijk verzorgder spel. Er wordt nu vanuit degelijkheid opgebouwd. Het oogt goed, Ik verwacht dat we mee kunnen doen in de top-6 van onze afdeling. Wie weet zit er zelfs een periodetitel in. Duidelijk is ook dat we niets cadeau zullen krijgen. Dit is een sterke poule met verschillende clubs die op promotie azen en daar ook de kwaliteiten voor hebben. Alblasserdam, Hardinxveld, Schoonhoven en Lekkerkerk reken ik tot de kanshebbers. Laten wij maar proberen ons daar tussen te nestelen."