Open lessen De Kroospikkers

goudriaan/ottoland • Het nieuwe gymseizoen van De Kroospikkers start op 1 september. De hele maand september zijn er open lessen. Het nieuwe lesrooster is te vinden op de website:

q www.kroospikkers.nl


Nieuw bij WIK: SteBBBs

groot-ammers • De lessen van gymnastiekvereniging WIK beginnen weer op 1 september. Nieuw, ter vervanging van aerobics, is de SteBBBs-les op dinsdag van 19:30 tot 20:30 uur. Stephanie Gaal zal de trainster zijn en laat wekelijks de 3 B's aan bod komen: buik, billen en benen. Wie interesse heeft, kan deelnemen aan twee gratis proeflessen. Het volledige lesaanbod in sporthal De Reiger is te zien op de website:

q www.wik-gym.nl


Hsv Groot-Ammers

groot-ammers • De twaalfde wedstrijd van de zomercompetitie van hsv Groot-Ammers is met een vangst van 5920 gram gewonnen door A. de Kock. J. de Kruijk werd tweede met 1980 gram en T. van Zanten derde met 1040 gram. Bij de jeugd zegevierde W. Stam met 250 gram.


HTV weer van start

hoornaar • Na een lange coronastop gaat het tafeltennissen bij HTV op 1 september weer van start. De jeugd traint in Het Bruisend Hart van 20:00 tot 21:00 uur, de senioren aansluitend van 21:00-23:00 uur. De competitie begint in de week van 14 september.