Hoofdprijs 'Grote Lexmondse Bingo' eindelijk opgehaald

lexmond • Eind vorig jaar organiseerde oranjevereniging 'Het Vaderland Getrouwe' de Grote Lexmondse Bingo, met als hoofdprijs één minuut gratis winkelen bij Spar van Maren in Lexmond ter waarde van 200 euro. Met vertraging door corona is de prijs afgelopen week dan toch opgehaald door winnaar Herman Bikker (zie foto hiernaast).

Na sluitingstijd stonden de karretjes overal in de winkel klaar om snel door de winkel te kunnen gaan. Herman deed het goed. Met wasmiddelen, wereldmaaltijden, koffie en chocolade liep de teller snel op. Na afloop was de rekening iets meer dan 200 euro. Bij elkaar een dikke wagen vol met boodschappen, mede gesponsord door Elly en Henk van Maren.


Alzheimer Trefpunt annuleert alle bijeenkomsten

molenlanden • De Werkgroep Alzheimer Trefpunten Molenlanden heeft besloten alle bijeenkomsten van het Trefpunt voor dit jaar te annuleren.

In de ruimten die hiervoor worden gebruikt is het namelijk niet doenbaar om een afstand van anderhalve meter in acht te nemen. Bovendien wil de Werkgroep geen enkel risico op besmetting met het coronavirus lopen. In januari 2021 hoopt men weer van start te kunnen gaan met de bijeenkomsten.