Huis van de Waard

groot-ammers • In de Hof van Ammers in Groot-Ammers wordt de komende week weer Huis van de Waard Liesveld gehouden.

Op dinsdag 11 augustus kan iedereen vanaf 09.30 uur koffie of thee komen drinken. Er is in zaal Tweede Kamer aan de Bernhardstraat 15 in Groot-Ammers een gezellig samenzijn op afstand.
Op donderdag 13 augustus wordt er een warme maaltijd gemaakt. Inloop vanaf 16.30 uur in zaal Tweede Kamer. Opgeven kan bij Aafke de Vos via 0184-662704 of 06-24153783.


Vloermodellen voor coaches/begeleiders

goudriaan • Op woensdag 26 augustus is er een cursusdag 'vloermodellen' in Goudriaan. Een vloermodel wordt gebruikt om op een alternatieve manier gesprekken te voeren. Door middel van vloerkaarten is het mogelijk om het gevoel makkelijker aan te spreken, waardoor ontdekkingen vaak dieper landen. Hermineke.nl biedt deze aan voor christenen die als coach, pastoraal werker of begeleider actief zijn. Op deze dag (van 10.00 - 15.30 uur) worden er drie modellen doorlopen en daarnaast nog een paar modellen aangetipt. Hierna heeft de cursist een rugtas met nieuwe ideeen om toe te passen in de eigen praktijk.

De cursus wordt gegeven in Goudriaan. Voor meer informatie: http://hermineke.nl/vloermodellen-in-het-pastorale-gesprek/. Voor aanmelden: mail@hermineke.nl..