• SteDoCo - Achilles Veen
• SteDoCo - Achilles Veen Foto: Rick den Besten

SteDoCo ontdoet zich na rust van Achilles Veen

hoornaar • In de voor beide clubs eerste oefenwedstrijd van het seizoen heeft derdedivisionist SteDoCo met 3-1 gewonnen van hoofdklasser Achilles Veen.

Op het gezellig druk bevolkte Hoornaarse sportpark gingen de Brabanders met 0-1 rusten (goal Thomas Schilders in de 22e minuut) en dat was zeker niet onverdiend.

Dos Santos egaliseerde de stand pal na de hervatting (1-1), nadat er volop gewisseld was. Pas in de laatste tien minuten van de wedstrijd trok SteDoCo de overwinning naar zich toe door treffers van Vincent Verheul en Joran Schröder.


Tennistoernooi

hoornaar • Tennisvereniging In de Bogerd uit Hoornaar organiseert van 15 tot en met 23 augustus een open dubbel toernooi.

Met inachtneming van de corona-regels belooft het een gezellig sportief toernooi te worden. Beginnende spelers zijn ook zeer welkom bij het kleine toernooi. Tijdens het toernooi zal op dinsdagavond 18 augustus 20.00 uur een demonstratiepartij in de HD4 gespeeld worden, waarvoor iedereen uitgenodigd wordt.

Aanmelden voor het toernooi kan via www.toernooi.nl. Voor overige informatie, zie onderstaande website.

q www.indebogerd.nl


Uitslagen duiven

ameide • De duiven van postduivenvereniging De Snelvlucht uit Ameide vlogen in het afgelopen weekend vanuit de plaatsen Lessines en Fay-aux-Loges.

Hieronder staan de belangrijkste uitslagen.

De vlucht vanuit Lessines: Jarco de Jong: 1, 7, 8. Niels den Dunnen: 2. Erik Kool: 3, 6. G.J. & J. de Kuiper: 4, 13, 14, 15, 25. De Hoog & de Kruijk: 5, 19. Boon v.d. Heuvel: 9. Bakker & Alblas: 10, 18, 21, 23, 24. Leo van der Ham: 11. Bikker - den Boef: 12. L. van der Wilt: 16, 20. Carl Peterse: 17. M. Jansen: 22.

De vlucht vanuit Fay-aux-Loges: M. Jansen: 1, 3, 6, 12, 18, 19, 20. Ad Zwartbol: 2. Niels den Dunnen: 4, 22. Carl Peterse: 5, 7. Jarco de Jong: 8, 9, 14, 15. Boon v.d. Heuvel: 10, 16. L. van der Wilt: 11, 13, 25. Ton den Braven: 17. De Hoog & de Kruijk: 21. Bakker & Alblas: 23, 24.


Boete en taakstraf voor betreden sportpark

hoornaar • De politie heeft vorige woensdag opgetreden tegen een groep jongeren die de velden van SteDoCo in Hoornaar had betreden.

Door de wijkagenten en het bestuur van SteDoCo is al meerdere keren gewaarschuwd dat het betreden van de velden niet zomaar is toegestaan; er hangen bordjes 'verboden toegang voor onbevoegden'.

Besloten werd om de overtreding ditmaal niet door de vingers te zien. Zes jongeren kregen een proces-verbaal (een geldboete) en twee minderjarigen zijn door de politie doorverwezen naar Bureau Halt.