Kerkdienst in de open lucht

hei- en boeicop • ‘Als wij samen U aanbidden dan maakt Uw Geest ons één’, dat is het thema van de dienst die Christengemeente Meerkerk aanstaande zondag in de open lucht buiten organiseert.

Belangstellenden zijn welkom om deze dienst op zondag 19 juli bij te wonen: 10.00 uur aan de Kanaaldijk 17a (nabij de molen) te Hei- en Boeicop. Voor meer informatie: www.christengemeentemeerkerk.nl.


Huis van de Waard Liesveld start weer

groot-ammers • Huis van de Waard Liesveld start op dinsdag 21 juli weer. Vanaf 09.30 uur is er inloop met koffie of thee in zaal 2e kamer in de Hof van Ammers aan de Bernhardstraat 15 in Groot-Ammers.

Op donderdag 23 juli wordt er bij Huis van de Waard Liesveld weer een maaltijd gekookt voor mensen die het gezellig vinden om met elkaar te eten. Inloop vanaf 16.30 uur. Opgeven kan bij Aafke de Vos via 0184-662704.


Voetbaltoernooien in de vakantie

molenlanden/zederik • GIGA Molenlanden en Zederik in Beweging organiseren in de zomervakantie diverse voetbaltoernooien voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 en voor de jeugd van 13 tot 18 jaar.

"Met onze voetbaltoernooien reizen we door heel Molenlanden op zoek naar echte voetbalkampioenen. Kinderen en jongeren gaan vijf tegen vijf de strijd met elkaar aan”, aldus beweegcoach Gerrit. Welk team gaat naar huis als voetbalkampioen? Vooraf aanmelden is verplicht. Dat kan per persoon of per team via: www.gigamolenlanden.nl.
De jeugd van 12 tot en met 18 jaar kan meehelpen tijdens de GIGA Voetbaltoernooien voor de basisschoolkinderen en daarmee een tegoedbon voor 20 euro verdienen die te besteden is bij verschillende webshops. Ook wanneer je niet deelneemt aan de voetbaltoernooien, kun je je hiervoor opgeven. Zie www.gigamolenlanden.nl.

De toernooien vinden plaats op 23 juli, 30 juli, 3 augustus en 6 augustus. De locaties en tijden staan op de website van GIGA Molenlanden.


Dorpskamer Arkel dicht in vakantie

arkel • Met ingang van maandag 20 juli tot en met vrijdag 28 augustus is de Dorpskamer/bibliotheek in Arkel gesloten. Maandag 31 augustus is iedereen van 14.30 uur tot 16.30 weer welkom.


'Festival-kerkdienst' van de Levensboom

groot-ammers • Afgelopen zondag was het de tweede keer voor Vrije Baptisten Gemeente De Levensboom om weer samen te komen. Vanwege de maatregelen was de kerkdienst in de open lucht.
Er mocht gebruik gemaakt worden van het voetbalveld van VV Groot-Ammers naast sporthal de Reiger. Daar was om 10:00 uur de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, te zingen en naar een uitleg over een gedeelte uit de Bijbel te luisteren. De komende zomerperiode zal er elke zondag om 10:00 uur een 'festival-kerkdienst' zijn op het voetbalveld naast de sporthal. Voor meer informatie:
www.delevensboom.nu.