• Evi de Zeeuw, één van de winnaars.
• Evi de Zeeuw, één van de winnaars. Foto: Antoine de Zeeuw

Kleurwedstrijd en zwemvierdaagse

giessenburg • Het team van zwembad de Doetsekom in Giessenburg kijkt terug op een zeer geslaagde Zwem4daagse.

Ondanks de kou, de nattigheid en de beperkingen rondom het coronavirus hebben meer dan 100 sporters in de afgelopen week vier dagen banen gezwommen.

De Zwem4daagse werd dinsdag 7 juli officieel geopend door wethouder sport Bram Visser van de gemeente Molenlanden. Na een sportieve peptalk konden de kinderen banen gaan zwemmen met een totale lengte van 250, 500, 750 of 1000 meter. Ondertussen ontving Bram uit handen van Marieke de Groot nog de enige echte Doetsekom Jubileum handdoek.

Gedurende de week konden kinderen meedoen aan sport-en-spel activiteiten onder leiding van het team van Giga Molenlanden. Er was een glijbanenrace, waterpolo clinic, dubbeltjes duiken en de afsluiting was een zonnige zwemdisco (met dank aan de Halte).


Vrijdag 10 juli zijn tijdens het slot van de zwemvierdaagse in zwembad De Doetsekom de prijswinnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt.


Aan de kleurwedstrijd konden kinderen uit de regio tot 10 jaar oud mee doen. Uit de vele inzendingen zijn vier winnaars gekozen. De geluksvogels die een schitterend prijzenpakket hebben gewonnen, zijn Jain Roeland, Rhode van der Hoek, Evi de Zeeuw en Feline Boogaard.


Op de foto staat Evi de Zeeuw, één van de winnaars.


Voor meer informatie over zwembad De Doetsekom, zie onderstaande website.


q www.dedoetsekom.nl