Actie mondkapjes naaien gaat verder

giessenburg • De actie waarbij Giessenburgers mondkapjes naaien, waarbij de opbrengst bestemd is voor de Voedselbank, blijft doorgaan.
De teller van de opbrengst staat inmiddels op 2600 euro. Voor de vierde keer zijn er weer veel artikelen afgeleverd bij de Voedselbank. Ook tijdens de vakantie in het buitenland moeten vaak mondkapjes gedragen worden. De mondkapjes zijn nog steeds te koop bij cadeau en boekwinkel Miek-Cadeau aan de Dorpsstraat te Giessenburg.


Tuinconcert LEV

giessenburg • De christelijke band LEV verzorgt op vrijdag 17 juli een tuinconcert in Giessenburg. De muzikanten treden op vanaf 20.00 uur, tot 22.00 uur, op het terrein van de familie De Groot aan de A.M.A. van Langeraadweg 9. De entree is 10 euro, inclusief koffie of thee. Na aftrek van de kosten gaat de opbrengst naar stichting Shoulder2shoulder. Reserveren is nodig en kan via: groo7839@planet.nl. Zie ook www.bandlev.nl.


Trainingen Zeker op de Been vanuit thuis

molenlanden • GIGA Molenlanden start op woensdag 22 juli een Zeker op de Been training vanaf ieders eigen beeldscherm, waardoor iedereen veilig vanuit huis mee kan doen aan de training. Deze training duurt vier weken en wordt na 22 juli ook gegeven op 29 juli, 5 augustus en 12 augustus van 10.30 tot 11.15 uur). Er wordt aandacht besteed aan balans, spierkracht, uithoudingsvermogen en houding. Voor meer informatie of aanmelding: beweegcoach Stan de Groot via 06-22810286 of info@gigamolenlanden.nl.