Fietsroutes voor leden Rabobank

regio • Rabobank Lek en Merwede heeft voor haar leden vier fietsroutes samengesteld in de regio. Onderweg krijgen de ruim 20.000 Rabobankleden op vertoon van een coupon korting op koffie of thee met gebak en een ijsje bij diverse horeca ondernemers. “Met deze actie willen we lokale ondernemers steunen en leden laten zien dat er ook dichtbij van alles te beleven is.”, zegt Roelf Polman, directievoorzitter van Rabobank Lek en Merwede. De leden van de Rabobank krijgen de coupons per post. De coupons zijn geldig van 1 juli tot en met 30 september. Leden kunnen de routes op eigen tijd en gelegenheid fietsen. Er zit ook nog een leuke winactie aan vast door onderweg foto's te maken. De routes zijn voor iedereen gratis te downloaden via www.rabo.nl/lm/fietsenvoorleden.


Kledinginzameling

meerkerk • Stichting Mehoro houdt op zaterdag 4 juli weer een kledinginzameling. De goederen kunnen van 09.30 tot 11.30 uur ingeleverd worden in de bedrijfshal van M. van Leeuwen, Ambachtstraat 4 te Meerkerk. Bij de inzameling worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.


Beweeglessen van Zederik in Beweging

meerkerk • De Beweegcoaches vabn Zederik in Beweging houden op de dinsdagen 7, 14 en 21 juli buiten beweeglessen op het parkeerterrein van De Linde aan de Lindenstraat 1 in Meerkerk. Er zijn stoelen zodat men ook zittend mee kan doen. Vanwege de anderhalve meter-regel moeten deelnemers gebruik maken van de vooraf aangegeven sta- en zitplekken. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Meer info: beweegcoach Henrieke via 06-16634512. Zie ook www.zederikinbeweging.nl.