Hsv De Alver

giessenburg • De wedstrijdvissers van hsv De Alver kwamen afgelopen week weer volop aan hun trekken. Wel moest de wedstrijd in de Alverput van woensdagavond wegens het onweer worden afgeblazen.
Bootcompetitie: 1. Ernst Hartog, 8009 gram; 2. J. Klop, 6180 gram; 3. W. van Ooijen, 5318 gram.
Walwedsrijd zaterdag: 1. Teus van Dijk, 2940 gram; 2. A. Nieuwendorp, 2190 gram; 3. L. Kros, 1620 gram.


Snuffelkelder open

everdingen • Op zaterdag 27 juni opent de Snuffelkelder weer haar deuren voor belangstellenden voor tweedehands spulletjes voor kleine prijzen. De Snuffelkeldergevestigd aan de Kweldam 15A in Everdingen en is elke laatste zaterdag van de maand geopend van 10:00 tot 13:00 uur.


Oproep inzamelen voor Roemenië

lexmond • De Stichting Vrienden van Roemenië uit Lexmond en Hei- en Boeicop heeft de afgelopen drie maanden geen kleding kunnen inzamelen. Maar zij wil daar nu weer mee beginnen. Vooral nodig zijn goed bruikbare en schone kleding, kleine huishoudelijke artikelen en kleine meubelen. Om het gemakkelijk te maken, staan vrijwilligers op zaterdagochtend 27 juni tussen 10.00 en 12.00 uur klaar bij de Voorhof (naast de NH-kerk van Lexmond) om spullen in ontvangst te nemen. De stichting hoopt op veel spullen inzamelen, zodat er in juli weer een vrachtwagen kan afreizen naar Dorohoi in Roemenië.