Prijsuitreiking kleurwedstrijd

hoornaar • Bij de Hervormde gemeente van Hoornaar werd met Pinksteren een kleurwedstrijd georganiseerd. De uitslag was als volgt: Eerste prijs: Julia den Toom (4 jaar): ‘kleurrijk en binnen de lijntjes’. Tweede prijs: Sara Wondergem (7 jaar) ‘creatief en fantasierijk’. Zij hebben inmiddels hun prijsjes ontvangen.


Huis van de Waard bij MeVe

brrandwijk • Het Huis van de Waard is op woensdag 24 juni weer geopend in het pand van Met Elkaar Voor Elkaar (MeVe) aan de Kerkweg 10 in Brandwijk (het voormalige gebouw van De Overstap). De inloop is van 09.30 tot 12.00 uur met een kopje koffie en/of praatje met een vrijwilliger. Ook kunnen bezoekers een spelletje doen, biljarten of creatief bezig zijn. Info: Annie de Visser via 0184-641941 of www.huisvandewaard.nl.


Seniorenrestaurant dicht; Tafeltje Dekje als alternatief

hoornaar/hoogblokland • Vanwege het coronavirus is het seniorenrestaurant van De Lange Wei in Boven-Hardinxveld voorlopig gesloten. Een oplossing is de service Tafeltje Dekje. Via Tafeltje Dekje levert De Lange Wei van maandag tot en met vrijdag verse warme maaltijden in Hoornaar en Hoogblokland. Iedereen kan gebruikmaken van deze voorziening. Er is geen indicatie vereist. Voor meer informatie: 0184-678131 of voedingsadministratie@delangewei.nl. Dit is tevens het adres om aan te melden.


Zeker op de Been vanuit huis

regio • GIGA Molenlanden en Zederik in Beweging verzorgen op woensdag 2 juli en donderdag 3 juli van 10.30 uur tot 11.30 uur de cursus Zeker op de Been via de computer. Deelnemers ontdekken hoe ze een val kunnen voorkomen, maar ook hoe ze kunnen opstaan als ze gevallen zijn. De cursus wordt gegeven via Microsoft Teams. Voor meer informatie of opgeven: Stan de Groot via 06-228 102 86 of info@gigamolenlanden.nl.