Kort sportnieuws

Hsv Ameide

ameide • De tweede competitiewedstrijd van hsv Ameide is zaterdag gewonnen door B. den Braven en J. de Kruijk.

Vrije hengel: 1. B. den Braven, 7420 gr; 2. J. Stuurman, 4940 gr; 3. G. Romijn, 1740 gr.
Vaste hengel: 1. J. de Kruijk, 280 gram.


Hsv De Alver

giessenburg • Hsv De Alver is zaterdag aan het nieuwe seizoen begonnen. Er werd gevist in het Merwedekanaal bij Arkel.

Uitslag: 1. Leo Kros, 1190 gram; 2. W. van Ooijen, 1140 gram; 3. J.W. Buijk, 660 gram.


Hsv 't Stekelbaarsje

arkel • Voor de vierde keer op rij had hsv 't Stekelbaarsje te kampen met wind en regen. Desondanks kwamen er 27 vissers opdagen. De vakwinst was voor Henk Baks (15.307 gram, karperput), Herman Verhoef (6634 gram, brasemput) en Dirk van Straten (100 gram, dichtbijvak).


Cupfighter eruit

wijngaarden • In de bekerstrijd om de Gouden Keu is cupfighter en titelverdediger Rob van der Togt in de kwartfinale verrassend verslagen door Jan van de Graaf. In de competitie was Henk Janssen goed op dreef met een 16-9 zege op Jacques van der Vlist.


TaLaNi weer in dubbele cijfers

nieuwpoort • TaLaNi had geen enkele moeite met het Rotterdamse Het Centrum, de promovendus die duidelijk een maatje te klein is voor de tweede klasse. Het werd 10-0 voor de Nieuwpoortse tafeltennissers, die nu ruim aan de leiding gaan in hun poule.


Triade maakt grote achterstand goed

nieuwpoort • Triade heeft een nieuwe stap gezet in de richting van lijfsbehoud. Na een achterstand van maar liefst zeven doelpunten werd zaterdag alsnog gelijkgespeeld tegen Seolto (21-21). In de laatste minuut verspeelden de Nieuwpoortse korfballers de overwinning.