De Alblas doet wat moet tegen Perkouw

oud-alblas • Dankzij goals van David Waardenburg, Stefan Bakker en Richard van den Berg greep De Alblas een driepunter in het kelderduel met collega-derdeklasser FC Perkouw. "We wisten dat we moesten winnen om onze overlevingskansen in 3C te behouden", sprak De Alblas-trainer John den Dunnen na afloop. "En dat hebben we gedaan tegen een vrij zwakke opponent. Ondanks de ruime cijfers zat ik niet rustig op de bank. Dat kan ook bijna niet anders in de situatie waarin wij verkeren. Maar goed, de punten zijn binnen. Op naar de volgende 'kraker': uit bij Lekkerkerk."


HSSC'61 vergeet te winnen

hei- en boeicop • HSSC'61 bleef op eigen veld steken op een 2-2 gelijkspel tegen DVSU. Trainer Gerrit Molenaar was daarmee niet per se ontevreden. "Ik kan mijn ploeg weinig verwijten", zei Molenaar. "Natuurlijk is het jammer dat we niet winnen, maar we hebben er wel vol voor gespeeld. We zijn alleen vergeten onszelf te belonen." HSSC'61 kwam twee keer op voorsprong. Nicky van Dam opende de score. Na de 1-1 maakte Kees van de Berg de 2-1. DVSU kwam opnieuw terug.


De Jong terug naar Streefkerk

streefkerk • Na twee jaar bij Nieuw-Lekkerland te hebben gespeeld, keert Christiaan de Jong komend seizoen weer terug naar zaterdagderdeklasser Streefkerk.