Open dagen nieuwe locatie Arie de Leeuw Gorinchem

gorinchem • De oude locatie in Hoornaar is gesloopt, het team van Arie de Leeuw BV heeft enkele maanden geleden een nieuw thuis gevonden in Gorinchem. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari houdt het agrarische bedrijf een open huis, waarbij belangstellenden welkom zijn om het pand te komen bekijken. De openingstijden zijn op vrijdag van 19.00 tot 0.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

"Hoewel we al een aantal maanden in Gorinchem werken, zetten we op 28 en 29 februari de deuren open. Iedereen die benieuwd is naar wat het geworden is of het gewoon gezellig vindt om even bij te praten, is van harte welkom", stelt Arie de Leeuw. "Voor deze opening hebben we een magazine gemaakt dat we vanaf vrijdag gaan uitdelen aan de bezoekers."


WIJIJ organiseert tien trainingen

regio • WIJIJ, het platform dat mensen en banen koppelt op basis van talent en passie, organiseert in samenwerking met stichting H!VE komende maanden tien trainingen die deelnemers klaarstomen voor 'werken in de 21e eeuw'. Tijdens deze 'H!VE-Experience' staan belangrijke basisvaardigheden centraal, die in elke functie van pas komen. De eerste training vindt plaats op dinsdagavond 3 maart in Gorinchem. Deelname is gratis, aanmelden kan via info@wijij.nl.