NDV verliest in Alblasserdam

nieuwland • NDV heeft de competitiewedstrijd in en tegen Alblasserdam met 8-4 verloren. De Nieuwlandse dammers waren niet compleet en begonnen om die reden met een 2-0 achterstand. Door nederlagen van Jan W. van Kekem en Aart de Gans kwam het 6-0 te staan, maar de winnende Jan Joost de Jong en Bert Kooij brachten de spanning terug (6-4). Aan Harrie Kramer de taak er alsnog een gelijkspel te slepen. Dat lukte niet, want Kramer verloor zijn partij.


Lekpongers steviger aan kop

ameide • Lekpongers verstevigde z'n koppositie dankzij een 9-1 overwinning op Alexandria'66 9. Alleen Erik Mulckhuyse verloor, na vijf spannende games, een partij. Jan de Gans en Martin den Otter bleven ongeslagen. Lekpongers heeft na vier wedstrijden in de 5e klasse al 38 punten.


HTV loopt uit

hoornaar • Door een 5-0 zege op NN Rotterdam 4 is HTV verder uitgelopen op de nummer 2. Bas Klop en Kees Bresser hadden geen enkele moeite met hun opponenten. De voorsprong op de naaste concurrentie bedraagt na vier wedstrijden al acht punten. Alleen een eventuele blessure lijkt een kampioenschap voor de Hoornaarse tafeltennissers in de weg te kunnen staan.


MTTV derde na tweede zege

meerkerk • MTTV behaalde in de derde klasse z'n tweede overwinning. Het Rotterdamse Xerxes werd met 6-4 verslagen. Hierdoor bezetten de Meerkerkse tafeltenissers nu de derde plaats. Na een 4-4 tussenstand stelden Jeroen Peek en Johnny Barten orde op zaken voor MTTV. Samen waren zij ook sterk in het dubbelspel.


AS Roma houdt trainingskamp jeugd bij SteDoCo

hoornaar • Onder leiding van een officiële AS Roma-coach wordt er van 18 tot en met 21 augustus een jeugdtrainingskamp gehouden bij SteDoCo. Jongens en meisjes van 6 tot en met 13 jaar, ook niet-leden van SteDoCo, kunnen hieraan deelnemen. Het trainingskamp is dagelijks van 09:30 tot 16:00 uur. Meer info op de website van SteDoCo of per e-mail via Marco Maruccia: info@marcomarrucia.com.


Vicento en Edwards verlengen bij SteDoCo

hoornaar • De in de winterstop door SteDoCo aangetrokken Charlton Vicento en Steven Edwards hebben hun contract bij de Hoornaarse derdedivisionist verlengd. Beiden zullen ook volgend seizoen voor SteDoCo uitkomen. Edwards (29) kwam recent over van het Belgische Capellen FC, Vicento (29) van Kozakken Boys.


Hsv 't Stekelbaarsje

arkel • De eerste wedstrijd van blok 2 van hsv 't Stekelbaarsje werd zondag geteisterd door storm en regen. Met een vangst van zeven karpers (19.850 gram) werd Ruben Romijn de grote winnaar. In de brasemput werd aanzienlijk minder gevangen. Herman Verhoef had aan 3938 gram voldoende voor de winst.