• Kontakt Mediapartners brengt een nieuw magazine uit: #Trotsopdeboer.
• Kontakt Mediapartners brengt een nieuw magazine uit: #Trotsopdeboer. Foto: Marijke Verhoef

Podium voor agrarische sector in de streek

Nieuw magazine: #Trotsopdeboer

regio • Het zijn de leveranciers van het eten wat elke dag bij ons op tafel staat, maar hoe vaak kom je nu eigenlijk bij een boer op het erf? Reden voldoende voor ons om in het nieuwe magazine van Kontakt Mediapartners, #trotsopdeboer, die belangrijke bedrijfstak in onze streek een podium te geven.

Met onder meer achtergrondverhalen en portretten, de liefde van de boer voor zijn trekkermerk, een dag mee 'de boer op' en andere invalshoeken wordt dit een blad waarin de trots op de agrariërs in onze streek voor honderd procent naar voren komt. Bladmanager Geurt Mouthaan: "Er is in de media het afgelopen jaar veel aandacht geweest voor melkveehouders en akkerbouwers; in #Trotsopdeboer willen we een blik achter de schermen geven bij een sector die een grote betekenis had en heeft voor onze streek. Op een serieuze, maar ook op een lossere manier. Wij hebben er veel zin om de trots op de boer in dit nieuwe magazine in verhalen en foto's vast te leggen."

Adverteerders

Het magazine wordt in mei in het verspreidingsgebied van de edities Alblasserwaard en Altena huis-aan-huis verspreid en is daarmee ook voor adverteerders een ideale kans. "Vooral voor ondernemers die direct of indirect een link hebben met de agrarische sector is dit een uitgave die een zeer geschikt podium biedt", benadrukken media-adviseurs Melanie van Hemert en Carmen Timmer.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden om via een advertentie of een bedrijfsportret aan het nieuwe magazine #Trotsopdeboer deel te nemen? Neem dan contact op met onze media-adviseurs: Carmen Timmer, André de Borst en Caroline Hulsinga voor de editie Alblasserwaard en Melanie van Hemert voor de editie Altena.