Jesper Harmans (Nieuw-Lekkerland) naar IFC

nieuw-lekkerland • Nieuw-Lekkerland raakt doelman Jesper Harmans na één seizoen alweer kwijt. De talentvolle Dordtse keeper komt vanaf komende zomer uit voor zondaghoofdklasser IFC.

Het vertrek van de pas 19-jarige sluitpost komt voor Nieuw-Lekkerland niet bepaald als een verrassing. Veel hoger spelende clubs hengelden naar zijn diensten.

De TC van de zaterdageersteklasser is momenteel bezig met de opvolging van Harmans. Doelman Edward de Groot, momenteel voorspoedig aan het revalideren van zijn vorig seizoen opgelopen kruisbandblessure, heeft aangegeven zijn loopbaan te beëindigen.

Tricht breekt met Van Steenis

tricht • Voetbalvereniging Tricht heeft in goed overleg per direct afscheid genomen van hoofdtrainer Marcel van Steenis. Jeroen Brouwer, trainer van de JO19, maakt het seizoen bij de hekkensluiter in 2F af. Na de 7-0 nederlaag die Tricht leed op bezoek bij Woudrichem, werd tijdens de wedstrijdnabespreking bekend dat de spelersgroep de voorkeur geeft aan een nieuw gezicht voor de groep als laatste redmiddel dit seizoen. Van Steenis, van wie al bekend was dat hij volgend seizoen aan de slag zou gaan bij HSSC'61, trok daar zijn conclusies uit en nam na afscheid van de A-selectie.