VVAC VR1 heeft makkelijke middag in Tricht

tricht • Tricht-uit is doorgaan lastig voor VVAC VR1, maar ditmaal had de koploper een relatief makkelijke middag. De groenwitten heersten zonder goed te spelen. Bij rust was de wedstrijd al beslist door treffers van Marlies Terlouw, Danielle de Ruijter en Eline Dekker. Nienke van Elk maakte er in de tweede helft ook nog 0-4 van, alvorens Tricht nog een eretreffer aantekende.


Sven Schilders naar Nieuw-Lekkerland

nieuw-lekkerland • Aanvaller Sven Schilders speelt volgend seizoen voor Nieuw-Lekkerland. De behendige buitenspeler komt over van Dilettant.

'Nieuw-Lekkerland is voor mij een mooie stap omhoog, een prachtige uitdaging,' zegt de 21-jarige inwoner van Krimpen aan den Lek. Schilders kwam in zijn vroege jeugdjaren één seizoen uit voor Feyenoord. Hij is nu aan zijn derde jaar bezig in de hoofdmacht van de derdeklasser.

'Ik heb er veel zin in. Maar ik vind het belangrijk om eerst goed af te sluiten bij Dilettant.' De pijlsnelle Schilders kan op zowel de links- als rechtsbuitenpositie uit de voeten.


Roel de Kruijk terug naar Ameide

ameide • Roel de Kruijk keert volgend seizoen terug op Meihoven en gaat weer spelen voor Ameide. De ervaren middenvelder komt over van Achilles Veen.

Naast zijn huidige club Achilles Veen kwam De Kruijk na zijn vertrek bij Ameide uit voor LRC Leerdam, SteDoCo, Kozakken Boys, Nivo Sparta en SC Feyenoord.
Op Meihoven wordt De Kruijk herenigd met onder anderen Erik de Kruijk, Sam Versluis en Ruud de Groot, die al eerder bij Ameide terugkeerden.