De Alblas-SVW haalt einde niet

oud-alblas • Na een krap halfuur voetbal werd de ongelijke tweestrijd tussen De Alblas en SVW gestaakt. "Ondanks alle goede bedoelingen en afspraken om compact te spelen, ging het niet goed. Al na vijf minuten kwam SVW op voorsprong en na een slechte uittrap van mijn keeper werd het 0-2", concludeerde De Alblas-trainer John den Dunnen. De Alblas werd verder leed bespaard. "De scheidsrechter kreeg een zweepslag en omdat er geen vervanger was te vinden, gaan we denk ik over twee weken verder. En dan mis ik zeven wintersporters…"


Schelluinen likt haar wonden

hardinxveld-giessendam • Schelluinen leed aan de Sluisweg een pijnlijke, maar overduidelijke 4-0 nederlaag. "We werden de eerste helft volledig overklast door een heel goed elftal, dat de basis goed op orde had. Een prima inzet en geweldige looplijnen. Ik baalde natuurlijk van de 4-0 ruststand, maar ik heb wel genoten van de tegenstander", aldus interim-coach Leon de Bruijn. In de rust hield De Bruijn zijn manschappen voor om de schade te beperken en vooral uit de kaarten te blijven. "Dat lukte, ook omdat Hardinxveld niet meer zo hoefde en moeite had met de wind in de rug. We gaan onze wonden likken."


SV Meerkerk doet goede zaken

lekkerkerk • Tegen een in de ogen van SV Meerkerk-oefenmeester Gerrie Schaap iets te fysiek spelend Lekkerkerk boekten zijn pupillen een lekkere overwinning. "We zijn redelijk met hun tactiek omgegaan, tegen een ploeg die de punten duidelijk moet schrapen. Bij ons thuis speelden ze nog frivool en met veel beweging, daar was vandaag weinig van terug te zien", aldus Schaap. Hij zag Sander Slomp voor en Daan van der Leun na rust scoren. Genoeg om met drie punten op zak huiswaarts te rijden.


Arkel pakt mooie thuiswinst

arkel • ASV Arkel bezorgde de jarige trainer Leon Elands een mooi verjaardagscadeautje. Na enkele teleurstellende resultaten boekten de bewoners van Schoonzigt eindelijk weer eens een overwinning. Een broodnodige driepunter en nog wel tegen zijn oude vereniging Woudrichem, dat met 3-1 verloor. Corné van Horik schoot Arkel op voorsprong, maar nog voor rust kwam Woudrichem op gelijke hoogte. Na de thee pakte Arkel de draad weer op en via Dylan Verschoor en aanvoerder Remie Schuurman kwam de 3-1 op het scorebord.


Charlton Vicento scoort opnieuw

hoornaar • En weer was Charlton Vicento voor SteDoCo goud waard. In de slotfase schoot hij de ploeg uit Hoornaar naast nummer laatst ONS Sneek. SteDoCo begon slap aan de wedstrijd. Na twee minuten hadden de Friezen op voorsprong kunnen komen. Maar het Sneekse vizier stond niet op scherp. In de tiende minuut wel; 0-1. SteDoCo herpakte zich, kreeg enkele kansjes, maar scoorde niet. De aan zijn lies geblesseerde goalgetter Joran Schröder werd node gemist. Toen Sneek, door de vele wissels, met tien man kwam te staan kreeg SteDoCo meer ruimte. Pas laat wist SteDoCO te profiteren. De Sneekse keeper liet een bal los en wie anders dan Vicento was er als de kippen bij om de gelijkmaker te scoren.