TOV-avond over geestelijk verfrissen

groot-ammers • In De Reiger in Groot-Ammers wordt op zondag 9 februari vanaf 19.00 uur een TOV-avond gehouden over het thema 'Laat je verfrissen!'.
Bij het thema wordt aangehaakt op water, dat een groot goed is voor iedereen in de wereld. Het is voor de hele schepping zo'n beetje de eerste levensbehoefte. "Daarom is het niet voor niets dat de bijbel, en dus ook Jezus, water heel vaak gebruikt als beeld van dingen die God wil doen in jouw leven", vertelt Johan Terlouw van het TOV-team van baptistengemeente De Levensboom. Bij de beeldspraak van water worden vaak beloftes van God aan de mensen gegeven. Johan: "Hoe komt het toch dat wij vaak weinig tot niets van deze beloftes zien in ons leven? Als dit herkenbaar is in je leven en je hebt een verlangen om hier meer van te ontvangen, laat je dan verfrissen door Hem op de komende TOV-avond."


Verhuizing van de Dorpskamer

schelluinen • Met ingang van maandag 3 februari is de Dorpskamer van Schelluinen verhuisd naar de Bron aan het Kerkplein 2. Openingstijden zijn elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur. Het Repair Café is elke eerste donderdag van de maand van 16.00 tot 18.00 uur geopend. Ook dan staan de koffie en thee klaar.


Voorlichting over Tinnitus

dordrecht • Stichting Hoormij (NVVS) van de afdeling Rotterdam organiseert op woensdag 5 februari in samenwerking met het Albert Schweitzerziekenhuis een speciale voorlichting over Tinnitus. De bijeenkomst wordt gehouden in het Albert Schweitzerziekenhuis en duurt van 19:30 tot 21:30 uur. Toegang: gratis. Aanmelden (verplicht) kan via www.asz.nl/agenda.