• Onder Ons komt weer naar Het Arsenaal.
• Onder Ons komt weer naar Het Arsenaal. Foto: aangeleverd

Toneelstuk Onder Ons in Het Arsenaal

nieuwpoort • Zaterdag 15 februari speelt de Sliedrechtse toneelgroep Onder Ons weer in Het Arsenaal in Nieuwpoort. De voorstelling begint om 20.00 uur.

Dit keer komen zij met het blijspel in twee bedrijven 'de Butler', geschreven door Joke de Boer. De groep is al lang geen onbekende meer in de vestingstad, want zij komen er al voor de vierde keer. 'Steeds meer publiek weet de weg naar Het Arsenaal te vinden als de Sliedrechters er spelen', stelt Onder Ons in een persbericht. 'En dan valt er veel te lachen, maar ook de muziek en lichteffecten zijn vaak verrassend.'

'De Butler' gaat over het zakenechtpaar Evelien en Martin Jansen, van wie het leven rustig en gladjes verloopt. Ze wonen in een mooi huis in een rustige buurt. Maar niet alles is wat het lijkt. Martin flirt een beetje veel en sinds kort moet hij plotseling meer overwerken en op zakenreis, maar Evelien vertrouwt hem. Greta de huishoudster ziet en hoort veel en laat dit ook wel merken. Er komen nieuwe buren maar wat zijn dit voor mensen? Zij helpen heel graag een handje, wat zijn hun bedoelingen? De verhoudingen veranderen, wat heeft die secretaresse daarmee te maken? Evelien sluit een goed doel in de armen. Greta kijkt alles met lede ogen aan en wordt dan weggeroepen. Haar dochter kan haar vervangen, maar of dit een goed idee is? Dan komt oom Bertus ineens opdagen...de chaos wordt compleet.

Kaarten kosten in de voorverkoop 10 euro en aan de zaal 12,50 euro. Bestellen: 0184-413472 of www. toneelgroeponderons.nl.