HSSC'61 hervat met zevenklapper

hei- en boeicop • "Hier hoop je op bij de hervatting van de competitie", zei HSSC'61-trainer Gerrit Molenaar na de eclatante zege van zijn ploeg op Kockengen. Heicop pakte dankzij een heuse zevenklapper de drie punten.

"En die hebben we nodig ook", besefte Molenaar. "Net als dat we onze volledige bezetting weer nodig hebben. De terugkeer van Nicky van Dam, Koen Looij en ook Kees van de Berg was vandaag belangrijk. Daar lag voor de winterstop ook het pijnpunt."

Bas Scheenhart was met drie treffers, waarvan twee voor rust, ook weer belangrijk. Na de 3-0 ruststand, de 2-0 werd gemaakt door Looij, liep HSSC'61 na rust verder uit. Nicky van Dam (2x), Lucas van Dam en opnieuw Scheenhart scoorden. "Op de zege valt niks af te dingen. We waren veel beter", vond Molenaar.


Lopik maatje te groot voor De Alblas

lopik • Stefan Bakker mocht vanaf elf meter de eer redden voor De Alblas uit bij SV Lopik. De ploeg van trainer John den Dunnen verloor met 2-1 door treffers uit stilstaande momenten.

"Lopik heeft een beweeglijke, leuke ploeg waar je met plezier naar kijkt", vond de coach, die 'onderweg' keeper René de Ruiter met rood (hij maakte hands buiten de zestien) zag inrukken.
"We hadden er misschien een 'luizig' gelijkspel uit kunnen halen, maar dat bleek er niet in te zitten."