• Word ook lid van het burgerpanel Tip Molenlanden.
• Word ook lid van het burgerpanel Tip Molenlanden. Foto: KontaktMediapartners

Vragen burgerpanel over vuurwerk en regionaal nieuws

molenlanden • Onderzoeksbureau Toponderzoek heeft een nieuwe enquête verstuurd aan de ruim duizend deelnemers van het burgerpanel in Molenlanden. De korte vragenlijst gaat ditmaal over vuurwerk in de regio en het lokale nieuws. Hoe staat u tegenover het instellen van een gedeeltelijk vuurwerkverbod (zwaar knalvuurwerk en vuurpijlen) in Molenlanden? Wat is volgens u een ideale jaarwisseling, als het gaat om vuurwerk? En bij de vragen over de website van Het Kontakt en De Klaroen zal het onder meer gaan om de vraag hoe vaak de deelnemers het nieuws van de krant lezen op de website. Zijn er verbeterpunten of veranderingen nodig bij de krant?
Wie wil meedenken en praten over deze onderwerpen, kan de vragenlijst invullen. Nieuwe leden zijn nog altijd welkom. Er is een open link waarop belangstellenden hun mening kunnen geven: www.enquete.toponderzoek.com/TipMolenlanden. Aanmelden kan via www.TipMolenlanden.nl.


Inbraken in schuren

molenlanden • In de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 januari en in de nacht van dinsdag 14 op woensdag 15 januari hebben er meerdere inbraken in schuren plaats gevonden in schuren aan de Tiendweg en de Middenweg in Noordeloos, de Achterkade te Hoogblokland en aan de Hoogbloklandseweg in Arkel. Bij deze inbraken werden onder andere elektrische gereedschappen, steigermateriaal, een zitmaaier, bosmaaiers, racefietsen, motorkleding, lasapparatuur, een hogedrukreiniger, een aggregaat en een rode quad van het merk Honda weggenomen.