• SteDoCo - DVS'33 Ermelo (1-0).
• SteDoCo - DVS'33 Ermelo (1-0). Foto: Rick den Besten

Charlton Vicento flikt het ook in Hoornaar

hoornaar • Vorige week in zijn laatste wedstrijd voor Kozakken Boys zette hij de Werkendammers in de slotfase op het juiste spoor. Bij het debuut voor zijn nieuwe werkgever SteDoCo ging Charlton Vicento op herhaling. Het thuispubliek moest er wel lang op wachten. Pas in de 92e minuut wist de snelle spits het doel te treffen, genoeg voor een 1-0 winst op topper DVS'33. "Wel het beste moment om te scoren", glom SteDoCo-coach Frans Adelaar na afloop. "Heel erg leuk voor die jongen en ook voor mijn hardwerkende elftal. Een belangrijke overwinning." Lange tijd leek de gelijkopgaande wedstrijd geen winnaar te krijgen. Kansen waren op één op hand te tellen. In de eerste helft had de snelle Joshua Patrick de 0-1 op de schoen, maar raakte de lat. Op slag van rust waren Verheul en Schröder dichtbij de openingstreffer. In deel twee van hetzelfde laken een pak. Maar een sterker SteDoCo wist de drie punten uiteindelijk in Hoornaar te houden en nam afstand van de onderste regionen.