Workshop portretfotografie

noordeloos • Fotograaf Ferry Verheij verzorgt woensdag 12 februari in Het Noorderhuis te Noordeloos bij de Dorpskamer een workshop portretfotografie. De aanvang is 19.30 uur, de kosten zijn 12,50 euro. Aanmelden kan tot 10 februari via 06-18150641 of dorpsberaad.noordeloos@gmail.com.


Gescheiden en christen

gorinchem • Zaterdag 25 januari wordt er een ontmoetingsbijeenkomst in Gorinchem gehouden voor gescheiden christenen. Veel mensen die in het echtscheidingsproces zitten of al gescheiden zijn voelen zich niet begrepen of zelfs afgewezen door hun (kerkelijke) omgeving. Voor deze mensen wil 'Zorg na echtscheiding' een baken van hoop zijn en hen helpen om verder te komen. De bijeenkomst is interkerkelijk en staat open voor ieder die zelf door de pijn van een scheiding gaat of is gegaan en die positief staat ten opzichte van het christelijk geloof. De bijeenkomst wordt gehouden in VEG Sion, Schelluinsestraat 6 en duurt van 10.30 uur tot 14.30 uur. De organisatie vraagt een bijdrage in de kosten van 12,50 euro. De bijeenkomst is inclusief een lunch. Aanmelden kan via mariusvdn@gmail.com of www.zorgnaechtscheiding.nl.


Mantelzorg en stervensbegeleiding

noordeloos • In het Noorderhuis aan het Noorderplein 1 in Noordeloos wordt op woensdag 29 januari vanaf 20.00 uur een informatieavond gehouden over mantelzorg en stervensbegeleiding.

De stervensbegeleiding die door mantelzorgers gegeven wordt, vraagt veel energie en toewijding. Het is voor de mantelzorger prettig en belangrijk om soms even afstand te kunnen nemen om nieuwe energie op te kunnen doen. Dit kan alleen als er goede opvang is. In de informatieavond zal erop ingegaan worden hoe dat mogelijk is. Voor meer informatie kan men mailen naar: zorg.dorpsberaad.noordeloos@gmail.com.


Team Horses For Heezen in de prijzen

sliedrecht/giessenburg • Het voor PSV Sliedrecht rijdende Team Horses For Heezen heeft met een goed resultaat deelgenomen aan het landelijk indoorkampioenschap afdelings- en teamdressuur in Delft. De twee teams in de klassen M en ZZ (kür op muziek) werden allebei reservekampioen. Het (derde) team dat deelnam aan de afdelingsproef in de klasse M, en voor het eerst in deze samenstelling en klasse reed, pakte met een mooie score het kampioenschap.


Alzheimer Trefpunt

hoornaar • In De Zes Molens aan De Zes Molens 2 in Hoornaar wordt op donderdag 30 januari vanaf 19.30 uur weer een Alzheimer Trefpunt Molenlanden gehouden.