Contactavond MS vereniging

gorinchem • De MS Vereniging Nederland afdeling Gorinchem en omgeving & Altena verzorgt op woensdag 22 januari vanaf 20.00 uur een contactavond in de recreatiezaal van de Boogflat aan de Pijlstraat-portiek 2 in Gorinchem. Vanaf 19:30 uur is de zaal open en staat de koffie klaar. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Tijdens deze nieuwjaarsbijeenkomst wordt terug geblikt op 2019 en kijkt men vooruit op het komende jaar. Dit onder het genot van koffie en later met een hapje en een drankje. Deze avond is voor alle leden, ook als men niet of niet regulier naar de bijeenkomsten komt. Meer informatie: J. de Gier via 06-25243030.


Alzheimer Trefpunt Zederik

meerkerk • In verenigingsgebouw De Pullen aan de Blommendaal 4 in Meerkerk wordt op dinsdagavond 21 januari vanaf 19.30 uur weer een Alzheimer Trefpunt Zederik gehouden.

Miranda van der Ham, verpleegkundige praktijkondersteuner van de huisartsenpraktijk te Meerkerk, gaat met bezoekers in gesprek over wat de huisarts kan betekenen bij de behandeling van dementie. Duidelijkheid over een diagnose dementie begint bij de huisarts. In veel gevallen zal hij zelf de diagnose stellen.
De toegang en de koffie en thee zijn gratis. Inloop vanaf 19.15 uur.