SteDoCo geeft in slotfase zekere winst weg

sassenheim • SteDoCo leek de buit binnen te hebben. Door drie goals, twee voor rust en eentje kort na de thee, was de wedstrijd tegen Ter Leede gespeeld. Echter in een paar minuten tijd verdween in de slotfase de ruime voorsprong als sneeuw voor de zon. En hielden beide laagvliegers een punt over aan hun eerste ontmoeting na de korte winterstop.

Na een redelijk gelijkopgaande start opende Joran Schröder tien minuten voor rust de score. Een perfecte voorzet van Benjamin van Wanrooij wist de Hardinxvelder onhoudbaar binnen te koppen. Op slag van rust tekende de goaltjesdief voor 0-2. Kort na rust schoot Schröder zelfs de 0-3 binnen.

De druk wisselende Sassenheimers sleepten op het eind alsnog een gelijkspel uit. Tot verbazing van Ter Leede en tot ontsteltenis van Adelaar. "Tot de 80e minuut was er niets aan de hand, we hadden de wedstrijd onder controle. Maar in zeven minuten tijd krijgen we drie tegendoelpunten. Eigenlijk is het onmogelijk, maar het gebeurde wel."