De tackle van Qbuzz

Prachtig om te lezen: "Het blijft prachtig om zoveel mensen te ontmoeten en hen daar te brengen waar ze anders maar moeilijk kunnen komen", redeneert Qbuzz.

Eerst betaalde ik 70 cent voor mijn dagelijkse rit naar mijn werk. Dat bedrag zag ik ruim vertienvoudigen. We hadden een directe verbinding met Utrecht. Nu moet ik dagelijks 20 minuten langs de A27 staan en eerst mijn leven daar riskeren voor mijn overstap. Ik kon prima op mijn werk komen met Arriva, met Qbuzz is dat om zeep geholpen (we hebben maar een extra auto aangeschaft).

Dan met zo'n quote komen is hilarisch. Het is het zelfde als iemand flink tackelen, en dan zeggen dat je zo blij bent om iemand weer op de been te helpen. En daar zijn dan nu vrijwilligers voor nodig, terwijl de ritprijzen zo gestegen zijn.

Met vriendelijke groet,
Harald Davidse, Arkel


Aangehouden vanwege drugsbezit

giessenburg • Een man uit Giessenburg is in de afgelopen week aangehouden omdat hij in het bezit bleek te zijn van drugs. Hij had ketamine, GHB en wiet op zak.
De aanhouding was op heterdaad en kon worden gedaan nadat iemand vorige week zondag de meldkamer van de politie had gebeld in verband met een mogelijke drugsdeal. Deze drugsdeal zou plaatsvinden in Hardinxveld-Giessendam. Na onderzoek werd de inwoner van Giessenburg aangehouden met de genoemde drugs in zijn bezit. De Officier van Justitie zal verder beslissen omtrent de vervolging van verdachte.