woensdag 25 december

Kerstgezinsdienst
10:00, Sleeuwijk, Oude Kerkje. Hervormde gemeente Ichthus in Sleeuwijk houdt een bijzondere kerstgezinsdienst voor jong en oud. Muzikale medewerking zal worden verleend een mannenensemble en het Ichthus-ensemble zal de samenzang begeleiden. In deze kerstdienst zal voorgaan ds. Van der Aa uit Vlijmen.

vrijdag 27 december

Rikken
20:00, Meeuwen, dorpshuis. Rikken in het dorpshuis in Meeuwen, georganiseerd door voetbalverenigingen NOAD'32 en GDC. Inschrijven vanaf 19:30 uur.

The Billy Joel Experience
21:00, Nieuwendijk, Xinix. The Billy Joël Experience speelt in Xinix en kort daarna staan ze in het Radio 2 Top 2000 Café. De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. En hoewel Billy (70) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Jeugdleden betalen deze avond 8 euro, leden 10 euro en niet-leden 12,50 euro.

zaterdag 28 december

Psalmzangavond
19:30, Veen, hersteld Hervormde kerk. Psalmzangavond met medewerking van bovenstemgroeppen Hardinxveld-Giessendam en Bommelerwaard. Opening en meditatie door ds. H. Zweistra. De kerk is open vanaf 19:00 uur.

The Nino's
20:30, Wijk en Aalburg, Proeflokaal Den Dijk. Het is inmiddels traditie geworden dat de Nino's het jaar afsluiten in hun eigen thuishonk bij Proeflokaal den Dijk. De vijf doorgewinterde muzikanten staan met hun dansbare covers garant voor een sfeervol avondje met herkenbare popsongs. Gratis entree.

zondag 29 december

Foto- en filmpresentatie Oud Woerkum
14:00-17:00, Woudrichem, 't Rondeel. Aart en Anja de Joode, verzamelaars van Oud Woerkum (Woudrichem) organiseren in samenwerking met Kim en Karin Hak van 't Rondeel weer een fotopresentatie over het verleden van deze historische stad met als thema 'Oud Woerkum voor 1970'. De presentatie begint om begint om 14:00 uur en duurt tot 17:00 uur. De zaal gaat om 13:15 uur open. Toegang is gratis.

woensdag 1 januari

Nieuwjaarsduik
14:30, Wijk en Aalburg, kantine NOAD'32. Vijftiende editie van de nieuwjaarsduik in Wijk en Aalburg, georganiseerd door NOAD'32, de plaatselijke EHBO-vereniging, WZV Trident en De Vrijbuiters. Tijdstip van de duik is 14:30 uur. Deelnemers dienen echter wel al om 14:00 uur aanwezig te zijn in de kantine van NOAD'32, waar men zich kan inschrijven en omkleden. Vooraf inschrijven heeft de voorkeur van de organisatie i.v.m. het maken van de oorkondes en om de erwtensoep warm te maken en kan door een e-mail te sturen naar bibberduik@live.nl of door te bellen met 0416-692781. Inschrijven op 1 januari kan ook nog in de kantine van NOAD'32.

Nieuwjaarsconcert AFC
15:30-17:00, Andel, 't Buitenhoff. Andels Fanfare Corps geeft traditiegetrouw een nieuwjaarsconcert. Het groot orkest ontvangt het publiek voor de eerste keer met de nieuwe dirigent Pieter Vandermeiren.

vrijdag 3 januari

Galaconcert Kunst na Strijd
20:00, Woudrichem, 't Rondeel. Woudrichems muziekvereniging Kunst Na Strijd viert haar 100 jarig jubileum. Op deze avond staat een bijzonder concert gepland, met aansluitend een bruisende afterparty. Zowel het concert als de afterparty zijn gratis.

Rikken
20:00, Wijk en Aalburg, NOAD'32. Rikken in de kantine van voetbalvereniging NOAD'32. Inschrijven vanaf 19:30 uur.

zaterdag 4 januari

Nieuwjaarsborrel
20:00, Woudrichem, Ferd van Roode. Nieuwjaarsborrel van Stichting Muziek Podium Woudrichem. Iedereen is vanaf 19:30 uur welkom in de oude Bakkerij ten huize van Ferd van Roode in Woudrichem, Kerkstraat 50. Entree is gratis.

zondag 5 januari

Mannenkoor treedt op
18:30, Genderen, gereformeerde kerk. Christelijk mannenkoor Altena geeft een optreden in de gereformeerde kerk in Genderen. Tijdens deze dienst zal voorgaan ds. L. van Wingerden uit 's-Hertogenbosch. Als thema heeft hij gekozen: 'Een goed begin is het halve werk'. De lezing zal zijn uit Filippenzen 1 vers 1 – 11. Natuurlijk is er ook samenzang met als organist Henk Teuling.

donderdag 9 januari

Aglow-avond
20:00, Almkerk, 't Verlaat. Aglow vrouwenavond. Anja Terlouw spreekt over: 'Sta op!', naar aanleiding van het bijbelverhaal over Esther. De koffie of thee staat klaar vanaf 19:30 uur en de avond begint om 20:00 uur.

zaterdag 11 januari

Nieuwjaarsconcert Lions
20:00, Woudrichem, Sint Martinuskerk. De Lionsclub organiseert weer een uniek nieuwjaarsconcert met aantrekkelijke muziek. Kaarten kosten 25 euro per stuk en zijn te reserveren via info@lionsheusdenenaltena.nl.