Nieuwjaarsconcert 'Revival 2019'

rossum • Fanfare Juliana Rossum blikt op zondag 5 januari tijdens het Nieuwjaarsconcert in dorpshuis De Parel terug op het jubileumjaar 2019.

De fanfare, die bestaat uit ruim dertig muzikanten, vierde vorig jaar het honderdjarig bestaan. In dat jaar organiseerde de fanfare drie topevenementen: het Schlager Festival, het Prom-concert in samenwerking met Fanfare Alem en de bekende musicalsterren Joke de Kruijf en Ben Cramer en het sfeervolle concert samen met Gerard van Maasakkers en zijn Combo. In het concert op 5 januari worden herinneringen opgehaald aan deze drie mooie uitvoeringen. Hierbij krijgt iedereen, en vooral degenen die dit alles gemist hebben, nogmaals de gelegenheid te luisteren naar de diverse mooie arrangementen uit het jubileumjaar 2019. Nu met zang uit eigen fanfare-gelederen en van Sigrid van den Oever.

Slagwerkgroep

De Fanfare wordt versterkt met een ritme combo. Op het programma staan onder andere een Tom Jones Medley, een Duitse Feest Medley, 'Denk aan Mij', 'Kiepevel, 'Wahnsin' en 'Amsterdam'. Daarnaast speelt ook Slagwerkgroep Alem/Rossum tijdens dit concert. Sinds dit jaar is deze groep gezamenlijk gestart en tijdens het Prom-concert hebben ze voor het eerst van zich laten horen.

Na afloop van het Nieuwjaarsconcert sluit het Combo Linda & Gijs de middag muzikaal af en kunnen de bezoekers nog even nagenieten van het concert.

De aanvang is 11:30 uur, toegang is gratis en iedereen krijgt een kopje koffie met koek.

q www.fanfarejulianarossem.nl