De Stadsbrouwerij in december: jeu de boules en gezelschapsspellen

zaltbommel • Te veel eten met Kerst heeft dit jaar voor het eerst een voordeel, want op zaterdag 28 december kun je je gewicht in bier winnen bij de Stadsbrouwerij. Ook op tweede kerstdag is het proeflokaal open.

Nieuw in de brouwerij aan de Nieuwstraat in Zaltbommel is de uitgebreide collectie gezelschapsspellen. De winter is daar de uitgelezen tijd voor, en zeker gezellige vrije dagen zoals tweede kerstdag. Denk aan klassiekers als Yahtzee en Triviant, of het herontdekte oud-Hollandse keezenspel, dat je tot en met acht personen kunt spelen. Leuk voor vriendengroepen of families. Lekker met z'n tweetjes op stap? Pak dan bijvoorbeeld het spel Patchwork erbij.

Jeu de boules

Je gewicht in bier: dat is de prijs voor de winnaar van het Kouwe Jatten-jeu de boulestoernooi op 28 december vanaf 14:00 uur. Het verwarmde terras bij de Stadsbrouwerij is in de winterperiode omgetoverd tot boulesbaan. Natuurlijk blijft de kerstverlichting gezellig nog even hangen. Voor nog meer sfeer is er glühbier en goulashsoep. Deelname is gratis. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er een speelschema gemaakt.

Nieuwjaarsborrel

Iedereen uit Zaltbommel en omstreken is op 1 januari van 15:00-23:00 uur welkom om het glas te heffen op het nieuwe jaar.


q zaltbommelse-stadsbrouwerij.nl